4 viikko baarityöskentelyä takana päin.
Menneellä viikolla pääsin käymään työporukkani kanssa ravintola-alan gastro-messuilla Helsingin messukeskuksessa. Messut olivat todella laajat, joten maistiaisia oli runsaasti. Tutustuimme mm. nykyajan "trendiruokaan" sirkkoihin, joita päädyin itsekkin painostuksen alla maistamaan :D Makuelämyksestä se oli kaukana, joten ei ainakaan toistaiseksi ole Keppanan ruokalistalle tulossa sirkkoja... Tarjolla oli myös mm. sirkkasmoothieta, mikä ei myöskään makuhermoja hivellyt.
Muuten viikko meni leppoisissa tunnelmissa, sillä Keppanassa oli aika rauhallista. Sunnuntaina aloitti uusi työntekijä, ja minun tehtäväni oli perehdyttää hänet tarjoilijan työtehtäviin. Se oli oikein kivaa!
Järjestelin paikkoja ja kävin läpi mm. juomalasit, eli mikä lasi millekkin juomalle. Snapsilasit, grogilasit, viskilasit yms...
Pääsin tekemään muutamia drinkkejä ja opettelin oluita, joissa olen onnekseni jo kehittynyt valtavasti. Niistä enemmän seuraavassa blogitekstissä :)
Kun perehdyttää toista, niin siinä oppii todella hyvin itsekin. Mahtavaa myös, että itse huomaat kehitystä omassa osaamisessasi.
VastaaPoistaJep!
Poista