Toinen viikko baarityöskentelyä takana ja olen päässyt jo kokemaan kaikenlaista.
Asiakkaita on riittänyt yllättävän paljon, joten juomia ja ruoka-annoksia on tullut myytyä. Olen myynyt ja tarjoillut muun muassa olutta, siideriä, lonkeroa, viskiä, vodkaa, viiniä, sekä muutamia liköörejä. Myynnin pääpaino on oluen myynnissä.
Asiakaspalvelun lomassa olen purkanut Espanjasta saapunutta juomakuormaa. Käytännössä olen hinnoitellut tuotteen, minkä jälkeen olen laittanut sen esille. Hommaan menikin oikeastaan koko viikonloppu, sillä juomia tuli todella runsaasti.
Kohtasin myös tilanteen, jossa piti miettiä voiko asiakkaalle enää tarjota lisää alkoholia humalatilan takia. Tilanne oli hyvin opettavainen, mutta selviydyin siitä hyvin. Seurue pääsi humalatilastaan riippumatta turvallisesti taksiin.
Ensi viikkoon!
Noi onkin hankalia tilanteita, kun pitää päättää, anniskellako vaiko ei ja loppujen lopuksi siinä on aika iso vastuu. Jos oluita menee eniten, niin opettelethan pikku hiljaa erilaisia oluttyyppejä. Voit antaa vaikka muutamia esimerkkejä, mitä lagereita, vehnäoluita, tummaa jne. löytyy ja kertoa, mihin lasiin, mikäkin olut laitetaan. Onkos siellä muuten hanoissa nappula vai pitääkö ihan kahvaan tarttumalla valuttaa olut lasiin? Siinäkin on sitten omat niksinsä ;)
VastaaPoistaJeps. Oon opettelut niitä työn lomassa, voin laittaa esimerkkejä seuraavaan blogitekstiin. Ja meillä ei ole hanoja ollenkaan ;D
Poista