Aloitin työt Keppanassa viime viikon perjantaina, jolloin Keppana Kellari itsessäänkin avasi ovensa talvitauolta.
Yllätyimme positiivisesti asiakassaldosta, sillä Keppana mielletään kesäpaikaksi.
Aloitin päiväni laskemalla kassaan oikean määrän rahaa ja tekemällä muut avaamiseen liittyvät toimenpiteet pomoni ohjeistuksella. Päivä jatkui pitkälti tavaroiden järjestelemisellä oikeisiin paikkoihin, sekä juomavalikoimaan tutustumisella. - Ja sitähän riittää. Palvelin myös paikalle eksyneitä asiakkaita myyden heille ruoka-annoksia, sekä juomapuolelta olutta ja siideriä. Hiljaisina hetkinä järjestelin omaa työpistettäni ja tutustuin erilaisiin drinkkeihin.
Päivän päätyttyä tein sulkemiseen liittymät toimenpiteet, sekä laskin kassin ja tein raportin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti