maanantai 1. toukokuuta 2017

PEREHTYMINEN TYÖSSÄOPPIPAIKKAAN


1. Taustatietoja yritykestä

  • Omistaja: Jenni Kuivainen ja Jarkko Jolkkonen
  • Toimiala: Matkailu, golf/kahvila, kauppa
  • Perustamisvuosi: 1998


2. Liikeidea ja toiminta-ajatus:


Järjestää golf matkoja, niin lentokenttäkuljetuksista majoitukseen.


3. Yrityksen henkilökunta: koulutus, työkokemus, mitä taitoja työntekijän tulisi hallita ammatillisen koulutuksen jälkeen?

-

  • Miten yritys on määritellyt toiminnan laadun ja miten sitä seurataan?
Toimintaa seurataan esimerkiksi asiakaspalautteiden avulla.

  • Miten henkilökunnalle tiedotetaan yrityksen asioista?
Viikottaiset palaverit, yhdellä työntekijöistä vastuu kertoa tietyt asiat kahvilapuolen työntekijöille.

  • Miten uusien työntekijöiden perehdyttäminen toteutetaan?
Perehdytyskansion avulla. Toimiston puolella Jonna perehdyttää uudet työntekijät.

  • Miten yrityksessä huolehditaan henkilöstön työhyvinvoinnista?
Yritys järjestää 2-4x vuodessa virkistyspäiviä.

  • Millainen on yrityksen imago ja miten sitä tuodaan esille?
Värit ja logot aina samannäköisiä ja -tyylisiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti