- Toimitilat
- Työturvallisuus
- Organisaatio
- Työajat ja tauot
2. Oliko työtehtäviin opastus riittävää?
- Asiakaspalvelu
- Tuotteiden valmistus, tuotetuntemus
- Oli, minulle opetettiin lämpimien salaattien valmistus. Osasin katsoa tuoteselosteista tuotteiden raaka-aineet tarvittaessa.
3. Kuinka kehityin ammatillisesti työssäoppimisjaksolla?
- Ammattihygienia
- En juurikaan kehittynyt, sillä hygienia-asiat ovat entuudestaan jo hoidossa.
- Tuotteiden valmistus
- Opin tekemään lämpimiä salaatteja, sekä erikoiskahveja.
- Asiakaspalvelu
- Opin kohtelemaan eri ikäryhmiin kuuluvia ihmisiä eritavoin.
- Yhteistyö
- Autoin työkavereitani aina tarvittaessa. Näin hekin auttoivat minua. Opin sopeutumaan eri yhteisöön ja tilanteisiin.
- Vastuuntunto
- Pidin konkreettisesti huolta vaitiolovelvollisuudesta. Hoidin raha-asioita vastuullisesti.
4. Millaista palautetta sain työntekijöiltä ja asiakkailta?
- Minua kehuttiin oma-aloitteiseksi ja reippaksi. Myös asiakaspalvelu taitojani kehuttiin.
5. Miten esimies ja työntekijät suhtautuivat minuun?
- Todella hyvin. Tulin heti hyvin juttuun kaikkien kanssa ja minut otettiin loistavasti vastaan.
6. Muuttiko työssäoppimisjakso käsitystäni alasta?
- Hieman. Joutuu todellisuudessa tekemään paljon enemmän töitä, mitä asiakkaille tai ulkopuoliselle henkilölle välittyy.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti